skoljobb.se

Resurspedagog till Helenelundsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-04

Ansök nu

Resurspedagog till Helenelundsskolan

Vi är en F-9 skola med drygt 900 elever i södra delen av Sollentuna kommun. Skolan firar 90 stolta år i år. Här arbetar mycket kompetenta pedagoger som ständigt utvecklar vår verksamhet till att vara den bästa skolan för varje elev som går här. IT är en naturlig del i undervisningen, för alla åldrar och i alla ämnen.

Nu söker vi en resurspedagog/elevassistent till åk 4! 

På vårt fina mellanstadium finns 10 klasser åk 4-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare och som arbetar kring samma elever (ca 5 pers) och även tillhöra en reflektionsgrupp med andra resurspedagoger/elevassistenter som leds av kurator eller spacialpedagog. 

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklingsintresserade kollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs. Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas bra här hos oss!

Tjänsten är en visstidsanställdning på 75 % med tillträde 16 augusti 2018. Vi tar endast emot din ansökan via länk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp.

Med välig hälsning

Maria Steene
Biträdande rektor åk 1-6, Helenelundsskolan
sck943@edu.sollentuna.se

Kontaktpersoner:
Maria Steene 
tfn: +46 857922153

Sista ansökningsdag:
2018-07-04

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Resurspedagog till Helenelundsskolan

Sollentuna kommun