skoljobb.se

Resurspedagoger till Mälarhöjdens skola

Regioner
Utgår

2018-08-21

Ansök nu

Resurspedagoger till Mälarhöjdens skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Mälarhöjdens skola är Stockholms största grundskola F-9. Skolan har 1180 elever och ca 150 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära till naturen vid Mälaren. Skolan har höga resultat, god ekonomi och många elever söker till vår skola.

Arbetsbeskrivning

Vi söker engagerade resurspedagoger till grundskolan som är trygga och flexibla och som tycker det är roligt och spännande att följa elevernas utveckling och lärande. Då uppgiften innebär att du ska följa eleverna under den samlade skoldagen krävs att du har ett genuint intresse och djupare förståelseför de behov eleverna har. Din arbetsinsats kommer dels att behövas under skoltid i klassrummet, under raster, i matsalssituationer och på fritidshemstid.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdigt av arbetsgivaren. Du är lugn och möter elever lågaffektivt. Du visar intresse och engagemang för elever som kan utmana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är strukturerad, driftig och klarar att arbeta självgående med trivs i nära samarbete med andra. När situationen behöver lösas gör du det på ett flexibelt, följsamt och konstruktivt sätt. Genom ditt goda omdöme, utåtriktade och sociala sätt har du lätt att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I samarbetet kan du dela med dig kunskap såväl som ta del av andras kunskap.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20180815
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5125

Kontakt    
Malin Röhr, 0850843811
Roger Odell, 08-508 43 805

Facklig företrädare    
Inge Hedén, Lärarförbundet , 08-50843850
Nille Zetterberg, Lärare/ skyddsombud, 08-50843873

Sista ansökningsdag    2018-08-21
Utbildningskrav    Gymnasium

Dela detta jobb

Resurspedagoger till Mälarhöjdens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen