skoljobb.se

Ribbybergsskolan söker lärare 4-6

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Ribbybergsskolan söker lärare 4-6

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning
Ribbybergskolan är en F-6 skola med ca 520 elever. Skolan är belägen nära Västerhaninge centrum med närhet till pendeltåg och bussar. Vår vision är "Tillsammans når vi målet". Värdegrundsarbetet är därför en viktig och central del för oss på Ribbybergsskolan. Vi har också påbörjat ett utvecklingsarbete enligt Haninge kommuns satsning på kvalitet i undervisningen.

Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang där vi trivs tillsammans! Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna Ribbybergsskolan med goda kunskaper och en stark tilltro till sig själv och sin egen förmåga.

Vi söker nu en lärare till 4-6 med behörighet i matematik, teknik och NO.

Arbetsuppgifter
Du ska, tillsammans med ditt arbetslag, planera och bedriva undervisning i en årskurs på mellanstadiet. Du är mentor och samverkar tätt med dina kollegor och vårdnadshavare för att alla elever ska få lyckas.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare för årskurs 4-6 i matematik, NO och teknik. Är du behörig att undervisa i något av B-språken är detta meriterande.

Du ska ha god erfarenhet som lärare och av barn med särskilda behov och vara en tydlig ledare som är lugn, stabil, strukturerad, stresstålig samt lösningsfokuserad. Du behöver ha ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa samt ha en god samarbetsförmåga då du kommer att ha ett nära samarbete med ditt arbetslag och andra funktioner på skolan

Självklart har du inställningen att alla våra elever vill lyckas och har barnets bästa i fokus. Du kan se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi därför som en självklarhet som går i linje med vår vision " tillsammans når vi målet ".

Villkor
Hos oss får du spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater samt friskvårdsförmåner

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Höstterminen 2023

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/118

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-03-06

Sista ansökningsdag:
2023-04-03

Dela detta jobb

Ribbybergsskolan söker lärare 4-6

Haninge kommun