skoljobb.se

Ribbybergsskolan söker legitimerad textillärare

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Ribbybergsskolan söker legitimerad textillärare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vi på Ribbybergsskolan söker nu en ny textillärare! På skolan finns två väl utrustade slöjdsalar.

Slöjdsalen är delvis nyrenoverad och är väl utrustad med material för slöjdundervisning. Slöjdsalarna är också utrustade med Ipads för bl.a. dokumentation (digital Portfolio), instruktionsvideos och Google Classroom.

Slöjdsalarna ligger i en egen paviljong tillsammans med musikundervisningen med vacker utsikt mot skogen.

Arbetsuppgifter

Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Genom samarbete med ämneskollegan i trä-och metallslöjd, utvecklar ni slöjdämnet på skolan. Tillsammans med personalen i arbetslaget arbetar du för att utveckla barns inflytande, delaktighet och eget ansvar. All undervisning bedrivs i halvklass. I nuläget ingår ej mentorskap i tjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd för åk 3-6. Du har arbetslivserfarenhet och aktuell undervisningserfarenhet med ett formativt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din goda förmåga att - leda och organisera ditt arbete.

Villkor

Legitimerad lärare, ferietjänst

Dela detta jobb

Ribbybergsskolan söker legitimerad textillärare

Haninge kommun