skoljobb.se

Ribbyskolan söker fritidspedagog/ förskollärare till nystartad F-5 skola.

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Ribbyskolan söker fritidspedagog/ förskollärare till nystartad F-5 skola.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Ribbyskolan i Västerhaninge söker legitimerad lärare i Fritidshem/Fritidspedagog eller förskollärare till nystartad F-5 på heltid.

 

Ribbyskolan är en blivande F-9 skola under tillväxt, och har för närvarande ca 810 elever.

Vi har en trivsam skola med bra miljö och en hög teknisk standard så som t.ex. projektorer och en till en lösning. På Ribbyskolan känner all personal sig delaktiga i arbetet med att skapa en bra skola. Hösten 2017 startade vi vår utökning av skolan med förskoleklass samt årskurs 1-2. Vi fortsätter att växa tills vi är en fulltalig F-9 skola.

Gå gärna in på vår hemsida, som du hittar under Haninge kommuns grundskolor, så får Du mer information om vår skola.

 

Vi arbetar i nyrenoverade befintliga lokaler, 2022 planerar vi att flytta in i en nybyggd skola för  F-6. I dagsläget arbetar 22 personer med ca.170 elever på F-4. Vi har två fritidshemsavdelningar, ett för F-1 och ett för åk. 2-3. Du kommer ha stor möjlighet att påverka din framtida arbetsplats.

  

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/examen lärare i fritidshem eller annan likvärdig pedagogisk högskoleexamen och är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du har ett pedagogiskt driv att vidareutveckla verksamheten och du ser på utveckling och nya idéer som positiva utmaningar. Utifrån fritidshemmets kapitel i Lgr 11 kommer du ansvara för planering och genomföra undervisning i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Som fritidslärare arbetar du för att stödja elevernas utveckling och lärande och erbjuda en meningsfull fritid.

Vi ser gärna manliga sökanden för att få en jämnare könsfördelning bland personalen.

På fritidshemmet arbetar vi med lärandet under både fria och styrda aktiviteter. Under skoldagen finns fritidspersonalen med i klasserna och samarbetar med lärarna kring eleverna. Årskursvis kommer fritids även att ansvara för "skolis", egna planerade lektioner under skoltid. Fritids står för mycket av den kreativa delen av arbetet. Vi vill att du är delaktig i att skapa en miljö och en verksamhet utifrån barnets/elevens intresse och att du är lyhörd för individuella behov. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva fritidsverksamheten framåt.

 

Utöver detta ser vi även att du:

 

  • är tydlig och stabil i din ledarroll och vill driva vår fritidsverksamhet framåt
  • har god datorvana då vi använder oss av IT i skolan
  • gärna har erfarenhet av arbete i Schoolsoft
  • kan uttrycka dig väl både i tal och skrift
  • har erfarenhet och referenser från liknande arbete

 

 Välkommen till en skola där personalen samarbetar och trivs!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

 

Arbetstid/Varaktighet Dagtid, Tillträde 12 augusti 2020

Tillsvidareanställning, semestertjänst

Lön Kollektivavtal finns Kontaktpersoner Camilla Lindblad, biträdande rektor tel. 08 - 606 8433 Ansökan Sista ansökningsdag 2020-06-15

Arbetsgivare Haninge kommun, Ribbyskolan Nynäsvägen 203-205 13741 VÄSTERHANINGE Tel: 08-606 75 77 E-post: Ribbyskolan@haninge.se

Dela detta jobb

Ribbyskolan söker fritidspedagog/ förskollärare till nystartad F-5 skola.

Haninge kommun