skoljobb.se

Rödabergsskolan söker barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-27

Ansök nu

Rödabergsskolan söker barnskötare

 

Arbetsplatsbeskrivning

Rödabergskolan är en F-9 skola utöver det vanliga. Vi har ett gott renommé och en lugn miljö med en härlig mix av nationaliteter (normalt från 70-80 olika länder). Våra ca 700 studiemotiverade elever når mycket goda resultat och vår personal är erfaren och engagerad. I skolan går elever från närområdet men även barn till forskare och experter som kommer från världens alla hörn. Undervisningsspråken är svenska och engelska. Det finns två spår: Svenska klasser från F-9, en parallell med engelska klasser åk 1-9.

Skolan ligger vid Norrtull med närhet till City, Hagaparken och den nya Hagastaden. Pågår nu en utbyggnad av skolan.

 
Arbetsbeskrivning

Vi söker en barnskötare som ska arbeta i vårt lågstadium i klass och på fritidshemmet. I tjänsterna kan det komma att ingå speciellt ansvar för elever med särskilda behov där du då samverkar med övrig pedagogisk personal och elevhälsa. Tillsammans med övrig fritidspersonal ska du bidra till att skapa en trygg, utvecklande, inspirerande och innehållsrik fritid för våra elever utifrån styrdokumenten. Du arbetar utifrån ett heldagsperspektiv där skola, rastverksamhet och fritids är lika viktiga för att eleverna ska nå målen. Du har god förmåga att kommunicera och samverka med barn, kollegor och vårdnadshavare.

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 20/21 med möjlighet till förlängning.
 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är lugn, inkännande, samarbetsvillig och tålmodig och som med värme och fasthet vill fortsätta att utveckla Rödabergsskolan.

  • Du är en utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i grundskolan.
  • Meriterande är att du ha erfarenhet av elever inom NPF.
  • Du ska också i övrigt bedömas lämplig för tjänsten.

Tjänsterna kan komma att tas i anspråk av personer med företräde i staden.

Dela detta jobb

Rödabergsskolan söker barnskötare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen