skoljobb.se

Rödabergsskolan söker lärare mot yngre åldrar

Ansök nu

Rödabergsskolan söker lärare mot yngre åldrar

 

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Rödabergskolan är en F-9 skola utöver det vanliga. Vi har ett gott renommé och en lugn miljö med en härlig mix av nationaliteter (normalt från 70-80 olika länder). Våra ca 700 studiemotiverade elever når mycket goda resultat och vår personal är erfaren och engagerad. I skolan går elever från närområdet men även barn till forskare och experter som kommer från världens alla hörn. Undervisningsspråken är svenska och engelska. Det finns tre spår: Svenska klasser från F-9, en parallell med engelska klasser åk 1-9 och en tvåspråkig del (svenska, engelska) åk 8-9.

Skolan ligger vid Norrtull med närhet till City, Hagaparken och den nya Hagastaden. Elevantalet ökar och just nu pågår en utbyggnad av skolan.  

Arbetsbeskrivning

För tjänsten gäller att du ska undervisa i årskurs 2. Framåt kan tjänsten innebära undervisningen i någon av våra yngre årskurser. Du kommer att, tillsammans med två pedagoger från fritids, dela på ansvaret för ca 28 elever. Du ansvarar för undervisningen. I ditt arbete ingår även utvecklingssamtal, dokumentation, föräldrakontakter, kunskapsuppföljning, utvärdering och analys. 
 
 
Kvalifikationer

Vi söker en tydlig ledare i klassrummet som med värme och fasthet vill fortsätta att utveckla Rödabergsskolan.

  • Du är en legitimerad lärare gärna med erfarenhet av undervisning i lägre åldrar. 
  • Du är väl förtrogen med LGR 11, skolans regelverk och arbetet med digitala verktyg.
  • Det är meriterande att du har en bred ämnesbas.
  • Du ska också i övrigt bedömas lämplig för tjänsten.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Dela detta jobb

Rödabergsskolan söker lärare mot yngre åldrar

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen