skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Rödabergsskolan är en F-9 skola utöver det vanliga. Vi har ett gott renommé och en lugn miljö med en härlig mix av nationaliteter (normalt från 70-80 olika länder). Våra ca 670 studiemotiverade elever når mycket goda resultat och vår personal är erfaren och engagerad. I skolan går elever från närområdet men även barn till forskare och experter som kommer från världens alla hörn. Undervisningsspråken är svenska och engelska. Det finns tre spår: Svenska klasser från F-9, en parallell med engelska klasser åk 1-9 och en tvåspråkig del (svenska, engelska) åk 8-9.

Skolan ligger vid Norrtull med närhet till City, Hagaparken och den nya Hagastaden. Elevantalet ökar starkt och därför planeras i närtid en utbyggnad av skolan.

Arbetsbeskrivning

Som skolsekreterare har du en central funktion på skolan. Du är ett administrativt stöd till skolledningen och ansvarar tillsammans med den administrativa chefen för att administrativa strukturer och flöden är väl anpassade till verksamheten. Du kommer att ansvara för skolans reception och vara den som i första ledet servar våra brukare och medarbetare. Arbetet är mångfacetterat och innebär att du deltar i många stora och små processer. Det innebär också att ständigt förbättra och strukturera dessa.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

Service
Elevadministration
Vikarieanskaffning
Ekonomiadministration
Arkivering
Övriga administrativa uppgifter
Kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens och en relevant vidareutbildning med inriktning mot ekonomi/personal/administration. Goda datakunskaper är ett absolut krav. Det är meriterande om du kan stadens verksamhetssystem såsom, BER, Agresso, Lisa självservice och Diabas. Du har god organisations- och samarbetsförmåga, helhetssyn och ett positivt och professionellt bemötande.

För att trivas och lyckas i rollen tycker du om att arbeta med service till andra människor. Både stora och små.
Du har god förmåga att hantera många parallella processer och tidvis höga arbetstoppar
Du känner dig trygg i att kommunicera på engelska.
Vi söker dig som har lämplig utbildning och erfarenhet
Du ska också i övrigt bedömas lämplig för tjänsten
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190805 eller efter överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2054

Kontakt    
Peter Lundström, 0768253827
Facklig företrädare    
Behiye Arikan, Vision, 08-508 40 782
Utbildningskrav    Gymnasium

Rödabergsskolan söker skolsekreterare

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb