skoljobb.se

logga

RWS söker specialpedagog/speciallärare - nu bygger vi lärarteamet för RWS Bagartorp

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

RWS söker specialpedagog/speciallärare - nu bygger vi lärarteamet för RWS Bagartorp

Raoul Wallenbergskolan Bagartorp – den nya högstadieskolan i norra Solna - växer nu lokalmässigt fram dag för dag. Just nu pågår arbete med skolans inredning.

Nu börjar vi bygga det Team av medarbetare som ska göra RWS Bagartorp till ett lärcentrum för kunskaps- och karaktärsutveckling ”Skolan mitt i byn”. Rektor är rekryterad och kommer att annonseras inom kort. Nu söker vi den specialpedagog/speciallärare som ska vara med och bygga upp ett starkt elevhälsoteam.

Elevhälsoteamet på våra skolor har en central och viktig roll genom att stötta och handleda våra elever och lärare. Målet är att varje enskild elev ska nå sin fulla potential.

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Inom RWS ”brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev” (vår mission). Våra skolor ska därför ge varje enskild elev bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

Raoul Wallenbergskolan Bagartorp, Solna är en skola som nu byggs och som öppnar i augusti 2021. Det är en högstadieskola med fyra parallella klasser i varje årskurs. Skolan kommer vara systerskola till RWS Järvastaden (F-6) och RWS Bromma (F-9) och våra övriga tre grundskolor och nio förskolor inom RWS.  

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad specialpedagog/speciallärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Du är en god ledare och förebild som ger både lärare och elever den inspiration de behöver för den goda undervisningen och lärandet.

I ditt uppdrag kommer du att handleda pedagoger och arbetslag kring inkluderande lärmiljöer och extra anpassningar samt stödja pedagogerna i arbetet med särskilt stöd, pedagogiska utredningar samt upprättande och utvärdering av åtgärdsprogram. Du kommer även ha ett övergripande ansvar för skolans Studio där särskilt stöd ges till elever som är i behov av det. Du har stora möjligheter att själv bestämma över din arbetsdag vilket ställer krav på att du är en ansvarsfull, strukturerad, flexibel och drivande person med stor social kompetens. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och få andra att växa.  

Du ser det också som en spännande utmaning att tillsammans med våra övriga elevhälsoteam i koncernen vara med och utveckla undervisningen för alla typer av elever.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde i början av augusti 2021.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se. Vill du titta in i skolan kan du få en rundvandring med Eva Arfwedson och platschefen för bygget Stefan Hedlöf. Se vår film här:

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta vice VD Eva Arfwedson per email eva.arfwedson@rws.se .

Dela detta jobb

logga
RWS söker specialpedagog/speciallärare - nu bygger vi lärarteamet för RWS Bagartorp

Raoul Wallenbergskolorna AB