skoljobb.se

Samordnare

Regioner
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Samordnare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Arbetet kombinerar samordning, analys och utveckling på övergripande förvaltnings- eller verksamhetsnivå med aktivt stöd till utbildningsenheterna där insatser behövs från flera samverkande verksamheter.

Arbetet innebär samordning kring barn och elever som är i behov av ett omfattande stöd från fler instanser. Du ska aktivt stötta förskolor och skolor med råd kring samverkan och arbetet med Samordnad individuell plan. Du ska utbilda samtalsledare inom SIP och att själv vara ordförande vid olika möten där det behövs en extern samtalsledare.
Arbetet innefattar också att samordna särskilda verksamheter.

Välkommen till oss!
Utvecklingsstöd- och lärandeenheten är en av flera stödenheter inom Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun som arbetar med att ge stöd till förvaltningens verksamheter så som förskola, grundskola och gymnasieskola. Enheten ingår i den nybildade Utvecklingsavdelningen tillsammans med Upptech, Elevhälsoenheten, Modersmålsenheten och Gemensamma resursenheten. 

Vi söker nu en samordnare till Utvecklingsstöd- och lärandeenheten. Enheten ger förutsättningar och vägleder verksamhetens chefer inom professions- och skolutveckling utifrån verksamheternas behov. Enheten samordnar och organiserar även nationella utvecklingsinsatser. Vårt arbete syftar till att barn och elever ska få förutsättningar att nå så långt som möjligt mot utbildningsmål. 

Kompetenskrav
Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av arbete inom skolan och kunskap kring skolans förhållningssätt och organisation.
  • Har kunskap och erfarenhet kring arbete med barn och elever som har behov av ett särskilt stöd.
  • Ha förmåga att lyssna in olika uppfattningar och få det till gemensam praktisk handling.
  • Är en god kommunikatör i både tal och skrift.
  • Är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
  • Är trygg i sin roll och att leda möten.


Bra att veta
Hos oss får du arbeta tillsammans med många olika kompetenser, du får möjlighet att utvecklas inom verksamheten och du får möjlighet att arbeta tillsammans med både förskolor, skolor och andra stödfunktioner på utbildningsförvaltningen. Du får en arbetsmiljö som är både utvecklande och trivsam.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mera
Marie Nordström, enhetschef 036-102297
Susanne Törnvall, avdelningschef 036-102950
Karin Hannus, lärarförbundet 036-106727

Dela detta jobb

Samordnare

Jönköpings kommun