skoljobb.se

Samordnare Introduktionsprogrammen Marks Gymnasieskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Samordnare Introduktionsprogrammen Marks Gymnasieskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad och lyhörd medarbetare som har lätt för att knyta kontakter och gillar att samarbeta. En medarbetare med positiv inställning till elever och kollegor. Det är ett självständigt och omväxlande arbete med elever i behov av stöd. Vi ser att du har vana av att konstruktivt leda möten och även kunna sätta tydliga ramar. Du kommer att fungera som en länk mellan pedagoger, SYV, vårdnadshavare, elev och biträdande rektor. Uppgifterna kommer att innebära en hel del kontakter med andra skolor, andra kommunala instanser och stödverksamheter som är till gagn för våra elever. Du kommer även att fungera som ett bollplank då det gäller schemaläggning, studieplaner, åtgärdsprogram m.m. Du behöver ha en god förmåga att läsa av människor och en bred social kompetens.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet och/eller utbildning inom pedagogiskt arbete är ett krav. Du behöver även vara kunnig inom det svenska skolsystemet främst då det gäller Introduktionsprogrammen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Intervjuer/antagningsarbete kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Samordnare Introduktionsprogrammen Marks Gymnasieskola

Marks kommun