skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla "nya" Sandåkraskolan. Skolan har fram till nu bildat en enhet tillsammans med Sköndalsskolan, men är nu en egen enhet med nytillträdd rektor och biträdande rektor.

Sandåkraskolan är en expansiv skola som nu behöver utöka elevhälsoteamet med en legitimerad speciallärare. Skolan har växt ur sin kostym och vi är mitt uppe i projekteringen av den nya skolan som ska byggas.

Arbetsplatsbeskrivning

Sandåkraskolan är en F-6-skola med närmare 500 elever som visar goda skolresultat. 

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ansvarar du tillsammans med skolledning och övriga i elevhälsoteamet för att elevhälsans insatser på bästa sätt bidrar till elevernas måluppfyllelse och att eleverna ges goda förutsättningar för lärande. I skolans elevhälsoteam ingår rektor, biträdande rektor, specialpedagog, lärare i svenska som andra språk, kurator och skolsköterska.

Du ingår i skolans EHT-team, handleder pedagoger, undervisar elever enskilt och/eller i mindre grupp, stöttar i klassrum samt kommunicerar med vårdnadshavare och pedagoger.  
 
Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare med en påbyggnadsutbildning till speciallärare. Du har erfarenhet av komplicerade inlärningssituationer samt av att ge råd, stöd och vägledning till skolans lärare och pedagoger. Vidare har du erfarenhet av arbete med elever med dyslexi samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom autism, adhd och språkstörning. Du är kunnig i olika kartläggningsmaterial samt metoder kring analys av elevernas behov.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt i din yrkesroll. Du har förmåga att skapa goda relationer och kan kommunicera väl med elever, vårdnadshavare och övrig personal. Som person kan du inspirera och engagera eleverna och möta dem utifrån deras individuella förutsättningar.

Om du blir kallad på intervju ska du kunna visa upp ett  giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Det kan ta upp till två veckor att få hem detta därför är det bra att du beställer ett redan idag.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Sköndal
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/745

Kontakt    
Jonas Hemström, Biträdande rektor, 08-508 47 313
Åsa Selin Finberg, Rektor, 08-508 47 351

Facklig företrädare    
Camilla Boholm, Lärarnas Riksförbund, 08-508 47 310, expedition

Sista ansökningsdag    2019-02-22
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Sandåkraskolan söker speciallärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Dela detta jobb