skoljobb.se

Sånglärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Kulturskolan Gotland har cirka 30 anställda som undervisar över hela ön. Vi har musik- och/eller sång, dans, teater, bild- och form, film och TV-produktion i vårt utbud.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat om 75% med undervisning framför allt i solosång, men det ingår till exempel även körsång inom vår El Sistema-verksamhet.
I tjänsten ingår att själv och tillsammans med kollegor planera, genomföra och utvärdera undervisningen.

Kvalifikationer

Vi ser att utbildning och erfarenhet är önskvärd, men vi välkomnar alla sökanden med någon form av relevant bakgrund. Att du har B-körkort och tillgång till egen bil är ett starkt önskemål. Lägre eller högre tjänstgöringsgrad skulle kunna bli aktuell om önskemål och kompetens finns och om förutsättningarna på något sätt förändras.

Annan kompetens kan vara meriterande, om den kan bidra till att underlätta det tjänstepussel vi ofta behöver lägga inför en ny termin.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

 

Sånglärare

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb