skoljobb.se

sångpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

sångpedagog

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs i åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet och ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.

Kulturskolan Jönköping är en arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Kulfaktorn är viktig på vår arbetsplats

Ditt nya jobb
Undervisa i små grupper och enskilt i solosång. Önskvärt med annat biinstrument ex piano.  Kör ingår också i tjänsten.


Din kompetens
Du är musikhögskoleutbildad eller har likvärdig kompetens.
 
Du behöver ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, vara initiativrik och ha ett utvecklande arbetssätt. Vi söker dej som vill utveckla barn och ungdomars förmågor och tilltro till sig själv.  Körkort och tillgång till bil är önskvärt

Lärglädje börjar med dig. Kulfaktorn är viktig på Kulturskolan. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.


Vill du veta mer?
Kulturskolechef Lisbeth Hultberg 070-6385604,
Bitr rektor Frida Svensson  tel 070-320 13 50,   
Lärarförbundet Thorulfur Stefansson 070-303 78 96

Dela detta jobb

sångpedagog

Jönköpings kommun