skoljobb.se

Sångpedagog till Rudbecks musikklasser

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-27

Ansök nu

Sångpedagog till Rudbecks musikklasser

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar 2300 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

Inför kommande läsår söker vi en sångpedagog till våra musikklasser. Undervisningen sker i grupper om 2.4 elever och är förlagd till tisdag eftermiddag. Tjänsten är en vikariat på deltid under ett läsår.

Din profil

Du har ett genuint engagemang för elevers musikaliska utveckling. Du har en bred musikalisk erfarenhet av olika genrer och uppskattar ett nära samarbete med kollegor. Goda och förtroendefulla relationer med dina elever är viktigt för dig.

Ansökan och upplysningar

För frågor kontakta Annika Westin, rektor: annika.westin@rudbeck.se

Välkommen med din ansökan senast den 27 juni. Ansökningar behandlas löpande. 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Sångpedagog till Rudbecks musikklasser

Sollentuna kommun