skoljobb.se

Särskoleassistent - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Särskoleassistent - Barn och utbildningsförvaltningen

Särskoleassistent till Ekdungeskolan
Särskolan i Tanums kommun består av två grupper inom grundsärskolan förlagda till Tanumskolan samt Ekdungeskolan, en träningsskola 1-9.

Nu söker vi särskoleassistent till Ekdungeskolan


Tjänstens innehåll
Du har en positiv grundsyn och förstärker elevernas starka sidor och positiva förmågor. Undervisning/lärande sker både i grupp och individuellt. Arbetet sker under ledning av klasslärare och i samverkan med övrig personal i arbetslaget där ni tillsammans arbetar med olika elever utifrån deras specifika behov. Som person ska du ha en förmåga att skapa goda relationer med elever.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot funktionshinder. Erfarenhet från arbete med barn med funktionshinder är önskvärt. God fysik krävs då arbetet är fysiskt ansträngande. Du är strukturerad samt lyhörd i din kommunikation med ett respektfullt sätt och tydligt förhållningssätt. Du är positiv och lösningsfokuserad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har och ser gärna manliga sökande.


Varaktighet och omfattning:
Uppehållstjänst med omfattning 85%. Tidsbegränsad anställning med tillträde inför höstterminen 2019 och varaktighet höstterminen 2019.


Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Lena Thorén 0525-18196
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00


Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 25 april 2019.
Urval sker löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Lena Thoren
Rektor (+46) 0525 - 18196

Dela detta jobb

Särskoleassistent - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun