skoljobb.se

Säteriskolan söker en lärare för åk 3

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-09-26

Ansök nu

Säteriskolan söker en lärare för åk 3

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi ser oss som en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, engagerad och ta eget ansvar. Vi levererar service med kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.
Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Säteriskolan ligger i ett naturskönt område på gångavstånd till Mölnlycke centrum och med bra förbindelser med Göteborg. En vacker ekskog gränsar till skolgården och vi har både Rådasjön och Råda Säteri inom nära räckhåll. Vår nyrenoverade skola har 280 barn från 6-11 år, fördelade från förskoleklass tom åk 5. Vi har fyra fritidshem knutna till de yngre åldrarna F-3, och en fritidsklubb för åk 4-5.
Vi är 40 pedagoger som arbetar i arbetslag med förskollärare, lärare i tidigare år och lärare i fritidshem som tillsammans ansvar för barnens utveckling. Vi är från och med detta läsår en Trivselskola (www.trivselledare.se) och har stort fokus på uteverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i ett arbetslag, bestående av lärare, lärare i fritidshem och speciallärare. Du kommer du att ansvara för undervisningen i en klass i åk 3.
Dina arbetsuppgifter som lärare och mentor innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
Du ska bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån individens- och gruppens behov och förutsättningar.
Du bidrar aktivt med att utveckla vår lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal.

KVALIFIKATIONER
- Du är legitimerad lärare för undervisning i grundskolans tidigare år.
- Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer med dem du möter.
- Du har ett inkluderande, lösningsfokuserat förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov.
- Du är en god lagspelare med stor samarbetsförmåga.
- Du är noggrann, flexibel och lyhörd för eleven/elevernas behov.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Säteriskolan söker en lärare för åk 3

Härryda kommun