skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Sätraskolan är en F-9 grundskola och grundsärskola, med goda kommunikationer och närhet till naturen. Hos oss går drygt 680 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Sätraskolan, att vi blir bättre tillsammans. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande och har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och stöttande kringfunktioner.

Vi erbjuder en skola där det är "högt i tak" och där du får möjlighet att utveckla dina pedagogiska tankar och idéer. Vi har en väl utbyggd elevhälsa, fungerande pedagogiskt och tekniskt IT stöd, friskvård inom arbetstiden, gratis pedagogisk lunch samt innovativa utvecklingsprojekt. Vårt mål är att Sätraskolan är och ska vara " En skola att längta till". 
Läs gärna mer på https://satraskolan.stockholm.se/ 

Vi söker nu en förstelärare inom praktiskt estetiska lärprocesser med huvudämne musik. Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsbeskrivning
I uppdraget samordnar du undervisningen inom PREST-ämnena så att det blir en naturlig del av arbetslagens tematiska arbetssätt. Du inspirerar och leder arbetet med att ge eleverna möjlighet att uttrycka sig, formulera sin förståelse och sitt kunnande genom bild, musik, form, dans och rörelse. Du stöttar lärarna i att planera undervisningen så att alla elever genom olika uttryckssätt ska få möjlighet till att kommunicera, se helheter och lära med alla sinnen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig i musik för åk 1-9. Du uppfyller Skolverkets minimikrav som förstelärare och kan redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning. Genom systematisk och strukturerad dokumentation kan du påvisa att du har särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och att du arbetar för hela skolans och alla elevers utveckling.

Särskilt kvalificerande för förstelärare är Aretemeritering, VFU-handledarutbildning, mentorsutbildning eller annan coach/handledarutbildning. Meriterande är också magister/masterexamen inom utbildningsvetenskapligt område och erfarenhet av att arbeta med skolutveckling och/eller leda professionsutveckling för lärare.

Du ser på eleverna som både kulturkonsumenter och kulturproducenter och har ett stor engagemang för musikskapande. Som person leder och organiserar du arbetet så att en trygg lärande miljö skapas. Du är utåtriktad och aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du har goda och etablerade kontakter med samhället, underhåller relationer och samarbetar bra. Din förmåga att leda och motivera andra för att skapa delaktighet och nå gemensamma mål är mycket god. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7 januari 2019
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skärholmen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6366
Kontakt
  • Eva Åsander, rekryteringskonsult, 08-508 11 519, eva.asander@stockholm.se
  • Margareta Forsman, rektor, margareta.forsman@stockholm.se
Facklig företrädare
  • Lars-Olof Karlberg, LR, lars-olof.karlberg@stockholm.se 0850824220
  • Anna Forslöw, lärarförbundet, anna.forslow@stockholm.se 0850824220
Publicerat 2018-10-11
Sista ansökningsdag 2018-10-25
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Sätraskolan söker förstelärare i Musik

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb