skoljobb.se

Schemaläggare

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Schemaläggare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära.
• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar.
• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem

Vi genomför intervjuer löpande. I rekryteringsprocessen ingår en eller flera personlighetstester som genomförs av Utbildningsförvaltningens HR-avdelning.

Arbetsuppgifter
Vill du hjälpa oss att lägga Sveriges största pussel?

Som schemaläggare har du en central roll på Polhemskolan och tillsammans med andra administrativa medarbetare säkerställer du att skolledning och pedagogisk personal får det stöd som behövs för att skapa en bra lärandemiljö för våra elever. Som schemaläggare arbetar du med att lägga det stora, och bitvis kluriga, pussel som vårt schema kan liknas vid, men du är också delaktig i det ständigt pågående arbetet med att utveckla rutiner och processer i det årshjul som styr vår organisation. I samtliga delar av tjänsten arbetar du tätt tillsammans med rektor, biträdande rektor och gymnasiesekreterare.

Som schemaläggare ligger du alltid ett steg före verksamheten och det är bl. a ditt arbete som ligger till grund för planeringen av ett nytt läsår. Med hjälp av dig kan vi göra en bra tjänstefördelning och ett schema som bidrar till en god arbetsmiljö för personal och elever.

På Polhemskolan använder vi Nova Softwares Skola 24 och i din roll som schemaläggare ingår att hålla dig uppdaterad på förändringar och anpassningar av systemet. Du ser till att rätt förutsättningar finns för att synkronisera schemasystemet med andra program och lärportaler och du deltar i utvecklingsarbetet när vi ansluter nya moduler eller system.

Kvalifikationer
Du måste ha erfarenhet av att arbeta med schemaläggning på en stor gymnasieskola och det är önskvärt att du har högskoleutbildning inom relevant område. Du ska ha ett intresse av IT-system och vara van vid att arbeta med olika administrativa verktyg. Goda kunskaper i Excel är nödvändiga.

Schemaläggning är ett till stora delar tekniskt arbete, men det är av största vikt att du gillar att jobba tillsammans med andra och att du föredrar samarbete framför ensamarbete.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-02-01

Ansökan
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2019-10-31

Referensnummer
19-142
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)
Namn: Torbjörn Hanö
Title: Rektor
Telefon: 046-359 50 00 (vxl) 046-359 73 10 (exp)

Facklig(a) företrädare
Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Dela detta jobb

Schemaläggare

Lunds kommun