skoljobb.se

School Counsellor

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

School Counsellor

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vi söker nu en kurator på heltid för 4 - 9 med tillträde i mars 2021. Vi söker dig som har socionomutbildning eller likvärdig högskoleutbildning. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet från stödjande arbete med barn och ungdomar. Du har också kunskap och erfarenhet av samarbete med andra funktioner så som ex. BUP och IFO. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du förväntas ha en god förmåga att samarbeta i ett team med andra professioner. Som skolkurator är du en del av skolans elevvårdsteam.

Vi söker lagspelare som är villiga att göra vad som behövs för våra elevers bästa. Självklart så behärskar du engelska i både tal och skrift och uppskattar att arbeta i en internationell miljö.

Rekrytering sker löpande, så skicka därför in din ansökan till recruitment.hasselby@engelska.se.

Dela detta jobb

School Counsellor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB