skoljobb.se

School Nurse

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-04

Ansök nu

School Nurse

About this vacancy

Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 30 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Hos oss får du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

IES Värmdö är en skola för årskurserna F-9 med 610 elever och 65 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Vi är en nyöppnad skola som öppnade augusti 2021 och har haft två starka år. Vi befinner oss i Charlottendal området ca 2 km från Gustavsbergs hamn med lätt kommunikation till stan och en busshållplats precis utanför.

Vi söker en legitimerad skolsköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt tvärprofessionella elevhälsoteam (Student Care Team, SCT), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. I vårt SCT ingår speciallärare, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, skolpsykolog, och kurator. SCT:s arbete leds av biträdande rektor. IES har en central elevhälsa med samordnare för de olika professionerna i den samlade elevhälsan som arbetar för en god och likvärdig elevhälsa med stort fokus på hälsofrämjande och förebyggande insatser.

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete.

Vi söker

  • Specialistsjuksköterska med specialistutbildning i barn- och ungdom eller distriktssköterska alternativt skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet

  • Ett stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande insatser

  • Engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar

  • God förmåga att samverka samt kan ta egna initiativ

  • Tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete är meriterande

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta biträdande rektor Brayden Scarlett, brayden.scarlett.varmdo@engelska.se, eller verksamhetschef för elevhälsan IES; Helena Lüning, helena.luning@engelska.se.

Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB