skoljobb.se

Sektor utbildning söker utvecklingsledare med inriktning digitalisering

Regioner
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Sektor utbildning söker utvecklingsledare med inriktning digitalisering

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.Arbetsuppgifter:

Som utvecklingsledare inom sektor utbildning bistår du sektorchef och verksamhetschefer i sektorns utvecklingsarbete. Tjänsten har en särskild inriktning mot digitalisering, vilket innebär att kommer att samordna och driva processer som rör utveckling av digitala tjänster samt leda det digitala utvecklingsarbetet i stort inom sektorn.

Du ingår i ett team på sex personer som är direkt underställt sektorchefen. Teamets arbete utgår från politiska beslut och utvecklingsområden som identifierats i ledningsgrupper eller i det systematiska kvalitetsarbetet. Teamet arbetar bland annat med processledning, utredningar, verksamhetsutveckling och digitalisering. Gruppen, tillsammans med dig, står inför många spännande uppdrag där du är en viktig del.

Vi erbjuder ett arbete i en organisation där du har stor frihet och stora möjligheter att påverka arbetssätt och utveckling. Både teamet och sektorledningen har ett mycket positivt och utvecklingsinriktat förhållningssätt. Eftersom det i sektor utbildning ingår såväl förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, arbetsmarknadsenhet samt kultur och fritid är ditt arbete både omväxlande och utmanande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot digitalisering och IT eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner relevant. Du har en god pedagogisk förmåga och erfarenhet av att driva och kvalitetssäkra processer samtidigt som du har förmåga att omsätta sektorns behov till digitala lösningar. Det är meriterande om du har arbetat i en politisk styrd organisation.

Du är prestigelös och har lätt för att skapa goda arbetsrelationer samtidigt som du är självständig och har integritet. Du lyssnar och kommunicerar väl och anpassar ditt budskap efter mottagaren. Genom ditt flexibla och lösningsorienterade sätt samtidigt som du är strukturerad, analytisk och ansvarstagande uppnår du goda resultat. Är du därtill en person som trivs med ett varierande och utmanande arbete samt har ett brinnande intresse för offentlig verksamhet tveka inte att söka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval samt intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Arbetsgivarens referensnummer: A1141248

 

Dela detta jobb

Sektor utbildning söker utvecklingsledare med inriktning digitalisering

Stenungsunds kommun