skoljobb.se

Senior karriärcoach till Lernia Karriärväxling

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Senior karriärcoach till Lernia Karriärväxling

Senior karriärcoach till Lernia Karriärväxling

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Vi söker nu ännu en affärsdriven Senior karriärcoach till vårt team!
Är det du?

 Lernia Karriärväxling skapar möjligheter för individer i arbetslivet där vi stöttar medarbetare, arbetsgivare och fack vid förändring. Vi är en partner när företaget står inför att utveckla personal, växla personal eller minska personal. Vi erbjuder tjänster inom omställning, outplacement, karriärvägledning, ledarutveckling och chefsstöd.

Lernia Karriärväxling befinner sig i en spännande fas där det sker en utveckling över hela Sverige. Vi söker nu en Senior karriärcoach till vårt kontor i Göteborg. Vill du vara med på vår resa?

Vad blir dina arbetsuppgifter?

 I rollen som Senior karriärcoach arbetar du konsultativt med att coacha, stödja och vägleda personer i olika förändrings- och omställningsfrågor. Ditt uppdrag riktar sig mot individer, organisationer, grupper samt chefer. Tjänsten innebär att, både självständigt samt tillsammans med övriga i teamet utveckla vår verksamhet. I rollen ingår även ett visst arbete med att träffa och bearbeta nya kunder.

 Bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat med eller drivit eget företag genom att coacha och stötta kollektivarbetare och/eller tjänstemän.

 

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk utbildning inom beteendevetenskap/personal och arbetsliv/sociologi eller liknande
  • Minst sju års arbetslivserfarenhet samt har arbetat som coach i sammanlagt tre år under de senaste fem åren
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • I tjänsten förekommer det vissa resdagar och därmed är körkort och egen bil ett krav.
  • Meriterande är om du har någon licens inom personlighetstester samt coachcertifiering

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en person som är van att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är en förtroendegivande person som har god förmåga att inspirera, stötta och motivera din omgivning.  Du stimuleras av att arbeta självständigt i en resultatorienterad organisation och har förmågan att skapa och underhålla långsiktiga affärsrelationer både internt och externt. Du har god kännedom om arbetsmarknaden och kunskap om andra funktioner i samhället såsom exempelvis AF, A-kassan, AGB och CSN. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad och innovativ person eftersom rollen kräver lyhördhet för kundens och deltagarens förutsättningar och utmaningar.

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett tryggt bolag med god stämning och gott renommé. Marknadsmässiga anställningsvillkor. Tjänsten är en heltid med placering i Göteborg.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Mats Stavmyr på telefon 0722-544003 eller mail mats.stavmyr@lernia.se

 Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra arbetsuppgifter, samtidigt är en av våra grundläggande värderingar lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

 Välkommen med din ansökan!

Besök oss gärna på  www.lernia.se.

Dela detta jobb

Senior karriärcoach till Lernia Karriärväxling

Lernia