skoljobb.se

Sfi-administratör

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Sfi-administratör

Lärcentrum är den kommunala anordnaren av vuxenutbildning i Järfälla. Här finns Sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt Lärvux. Vi finns nära pendeltågstationen i Jakobsberg.

ARBETSUPPGIFTER
Administration av Sfi-verksamheten: Mottagning och antagning av sökanden, registrering i Alvis, köbevakning, placeringar och byten, betygshantering, kallelser, samordning av NP, allmän information kring Sfi, SCB-rapportering, löpande elevkontakt, arkivhantering, diverse information och administration.

KVALIFIKATIONER
Noggrann, sturkturerad, självständig och flexibel är egenskaper som krävs då vår verksamhet är föränderlig. Arbetet är under perioder väldigt intensivt varför viss stresstålighet är nödvändig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Sfi-administratör

Järfälla kommun