skoljobb.se

Sfi-lärare

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Sfi-lärare

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhetsområdet gymnasium, vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid.

Den kommunala vuxenutbildningen i Motala omfattar verksamhet på Grundläggande och Gymnasial nivå, Kommunal vuxenutbildning i svenska för invandrare, Särskild utbildning för vuxna, uppdragsutbildningen och högskoleutbildningar på distans. Utbildningarna anordnas både i kommunens egen regi och i samarbete med andra utbildningsanordnare. Undervisningen i egen regi bedrivs vid Carlsunds Utbildningscentrum, Platengymnasiet och Ekenäs.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa som sfi-lärare i enlighet med vår styrdokument. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter för en sfi-lärare inkl. planering, genomförade, dokumentation och uppföljning av undervisning i svenska för invandrare.

Kvällstjänstgöring kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad SFI-lärare.
Lärarbehörighet samt minst 30 hp i SvA är ett krav. Erfarenhet av att undervisa som SFI-lärare är meriterande.

Mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet krävs. Ett professionellt förhållningssätt till både elever och kollegor som arbetar i en internationell miljö krävs.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Sfi-lärare

Motala kommun