skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Vi söker nu en SFI-lärare till Lysekils vuxenutbildning som är en del av Campus Väst.

Som lärare på Campus Väst ingår Du i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas.

Flexibilitet, kreativitet och nytänkande som drivs av intresset att skapa bra förutsättningar för vuxnas lärande är värdefulla egenskaper.

Arbetsuppgifter

SFI-lärare möter världen i klassrummet varje dag, spännvidden är därmed mycket stor, alltifrån att ge kortutbildade nyanlända grundläggande läs- och skrivfärdigheter till att undervisa akademiker med lång studievana.

Som lärare i SFI ger du dina elever språkliga redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Med ditt stöd utvecklar eleverna en språkförmåga som gör att de kan kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. Undervisningen anpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med 30 hp svenska som andraspråk. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av läs- och skrivinlärning inom vuxenutbildning eller grundskola eftersom tjänsten innebär undervisning i kurser för elever med kort tidigare utbildning.

God datorvana och intresse av att använda tekniska hjälpmedel i undervisningen.

Tillsvidare

Urval, intervjuer och tillsättning kan ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan !

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

SFI-lärare

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Dela detta jobb