skoljobb.se

SFI-lärare och lärare i svenska som andraspråk grundläggande nivå

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

SFI-lärare och lärare i svenska som andraspråk grundläggande nivå

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Skärholmen söker leg. lärare i svenska som andraspråk till våra SFI-kurser. Vi förutsätter att du som söker även har ett genuint intresse av vuxnas lärande. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att planera, genomföra, följa upp och betygssätta elever som läser SFI. Arbetet innehåller möten med elever från olika kulturer och faser i livet. Även viss administration ingår.

Formell kompetens

Du som söker tjänsten behöver ha lärarexamen och lärarlegitimation med minst 30 hp i svenska som andraspråk för sfi samt gärna erfarenhet av undervisning för vuxna.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du är ansvarsfull, kan arbeta i ett intensivt tempo och värderar samarbete med kollegorna högt. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia.

Eftersom arbetet innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.     

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Heltid, tillsvidare anställning med placering i Skärholmen.

Tillsvidare anställning förutsätter att du är legitimerad lärare i svenska som andraspråk.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Charles Winell e-post: charles.winell@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Ansökan tas gärna emot även via e-post.

Dela detta jobb

SFI-lärare och lärare i svenska som andraspråk grundläggande nivå

Lernia