skoljobb.se

 

Radix Kompetens är i behov av en driven och målinriktad SFI-lärare som är intresserad av att vara med och bygga upp företagets SFI-verksamhet gentemot Västerås stad med tillträde i januari 2019.

Varför är detta ditt nya drömjobb?

Du kommer att ha en betydande och påverkande roll i utvecklingen av SFI-verksamheten tillsammans med regionledning och kollegor utifrån vårt unika Radix-koncept och Radixanda. Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete under stort eget ansvar med möjlighet att utvecklas i rollen och arbetet. Arbetsuppgifterna som SFI-lärare syftar till att ge eleverna förbättrade kunskaper i det svenska språket samt grundläggande kunskaper om det svenska samhället.

Vi söker dig som är:

  • Behörig SFI-lärare med minst 2 års erfarenhet av SFI-undervisning.

  • Meriterande med erfarenhet av att leda ett arbetslag eller ha en samordnande funktion.

  • Behärskar väl att arbeta med digitala verktyg och digital lärplattform samt tycker om att utveckla det digitala lärandet i undervisningen.

  • Meriterande med erfarenhet av det administrativa systemet Alvis.

Vi söker dig som har en positiv grundsyn, är flexibel och kreativ. Du tycker om att vara med och utveckla nya idéer och vidare har du god administrativ- och organisationsförmåga. Radix Kompetens är en professionell samhällsentreprenör av vuxenutbildning och arbetsmarknadstjänster. Vi söker dig som proaktivt vill vara med och utforma vårt SFI-koncept till nästa nivå.

Intresserad?

Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV, lärarlegitimation och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta oss per e-post: linnea.palmkvist@radixab.se.

Placeringsort: Västerås

Omfattning: 100%

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tar enbart mot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande.

Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

SFI-lärare Västerås

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb