skoljobb.se

Arbetsbeskrivning

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. I Sollentuna och på Silverdalsskolan lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.

Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Silverdalsskolan präglas av trygghet och trivsel bland eleverna och vi är Olweus-certifierade sedan flera år tillbaka.

Vi som arbetar på Silverdalsskolan ser olikheter som en tillgång, vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller iPad.

Nu söker vi en F-6 lärare till vår AST verksamhet som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. Tjänsten är ett vikariat, med chans till fast tjänst.

Kvalifikationer

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du är trygg i ditt sätt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

Lärarlegitimation i för undervisning i skolår F-6 är ett krav. Erfarenhet av barn med speciella behov inom spektrat är viktigt.

Du ska vara en team-människa och ha erfarenhet av barn och unga med diagnoser inom Autismspektra och NPF. Vi ser även att du är van att arbeta med mindre grupper.

Vi erbjuder
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform

              Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning

              Heltid

Tillträde

              Snarast

Löneform

              Månadslön

Antal lediga befattningar

              1

Sysselsättningsgrad

              100

Ort

              Sollentuna

Län

              Stockholms län

Land

              Sverige

Referensnummer

              2023/81

Kontakt

              Margareta Slevin, 0739152805

              Tomas Lejweman, 0739152991

Publicerat

              2023-03-13

Sista ansökningsdag

              2023-04-03

logo

Silverdalsskolan söker F-6 lärare till vår AST verksamhet

Regioner
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb