skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Sjöviksskolan startade i augusti 2014 och har idag tretton klasser. Skolan ligger på Ingenjörsvägen 25 i Årstadal och på Jakobsdalsvägen vid Örnsberg tills 2019, då den nya skolan i Årstaberg är färdig. Vi bygger verksamheten från grunden för att flytta över när de nya lokalerna är klara. Vi är i ett uppbyggnadsskede och vi har idag en personalgrupp på cirka 50 personer som successivt ska utökas. Nu söker vi personal till vårt firitdshem.

Arbetsbeskrivning

Som personal på fritids bidrar du till att vardagen på skolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska gärna ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i skolan och om du har vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Liljeholmen
Referensnummer    2018/6509

Kontakt    
Karin Langlet, 0850838180

Facklig företrädare    
Kommunal, 010-442 89 00
Lärarförbundet, 08-508 40 880

Sista ansökningsdag    2018-10-24

Sjöviksskolan söker personal till fritids

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb