skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Skarpatorpsskolan är en kommunal F-9 skola i Skarpnäck. F-3 och 4-9 går i olika byggnader och vår grundsärskola, F-6, finns i egna lokaler. Idag är elevantalet 550 och skolan växer från två- till treparallella årskurser. Vi är 110 medarbetare som arbetar i årskursvisa arbetslag. I arbetslagen ingår lärare, specialpedagog, SvA-lärare och fritidshemspersonal som tillsammans ansvarar för elevernas hela dag.

Prioriterade områden för Skarpatorpsskolan är digitalisering, delaktighet och rörelse. Vi vet att en god språklig utveckling stärker elevernas möjligheter att klara även de övriga teoretiska ämnena. Därför har vi språket i fokus där arbete och utveckling av kommunikation, läs- och skrivprocesser pågår ständigt.

Till fritidshem åk F-3 och klass söker vi nu två kollegor.

Är du den vi söker?

Då har du

lärarlegitimation med behörighet till fritidshem eller fritidspedagogsexamen. 
Om du är behörig att undervisa i musik är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och söker dig som

är trygg, stabil och har självinsikt.
har god förståelse för att människor tar till sig kunskap på olika sätt och anpassar det du vill förmedla utifrån mottagaren.
är tydlig i din kommunikation
planerar och organiserar ditt arbete på ett strukturerat sätt
Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta i en skola behöver du uppvisa ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det redan nu via länken: Beställning av registerutdrag

Från och med 1 juli 2019 krävs legitimation från Skolverket för att bli tillsvidareanställd på fritidshem. Här kan du läsa mera Skolverket 

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3188

Kontakt    
Eva Åsander, rekryteringskonsult, 08-508 11 519, eva.asander@stockholm.se
Micael Borssén, biträdande rektor, 08 508 17 255, micael.borssen@stockholm.se
Facklig företrädare    
Christer Bertils LR, 08-508 17 211, christer.bertils@stockholm.se
Jenny Jansson, Lärarförbundet, jenny.m.jansson@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Skarpatorpsskolan söker lärare i fritidshem musik, eller fritidspedagog

Ansök nu

Dela detta jobb