skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Kista grundskola är en F-9 grund- och grundsärskola med 660 elever. Skolan finns mitt i Kista, ett av Europas mest dynamiska område för utveckling av IT.

Med tunnelbana tar det 15 minuter från Fridhemsplan. Det märks att vi befinner oss i den omgivning vi gör. Vi satsar stort på IT-stöd för att utveckla undervisningen och för att kunna individualisera och erbjuda olika stödfunktioner. Det möjliggör också skolans mål för undervisningen det ”sömlöst” lärande. Undervisningen bedrivs utan begränsningar i tid och rum där applikationer med uppgifter och aktiviteter ligger som grund för skolarbetet. Mer om det på vår webbplats kistagrundskola.stockholm.se, instagram kista.grundskola eller vid en intervju.

Alla elever har iPad och alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer eller smartboards. Lärarna har iPad och bärbar dator. Vi samarbetar med KTH och Stockholms universitet för att utveckla undervisningen med stöd av IT. Vi har hunnit en bra bit på väg men utvecklingen går vidare. Självklart arbetar vi också med traditionella läromedel.

Skolan är en av de skolor som förbättrat resultaten mest de senaste åren. Vi arbetar utifrån visionen "alla ska lyckas på Kista grundskola". Det gör vi utifrån att skapa trygghet och utveckla undervisningen. För tryggheten har vi en tydlig värdegrund, TRASK och ett värdegrundsansvar. Undervisningen utvecklas utifrån det sömlösa lärandet som mål.

Vår strävan är att alla elever ska nå så långt som möjligt med att utveckla sina förmågor och nå kunskapsmålen. Det förverkligar vi med studier både på djupet i ämnena men också via att lära sig se helheter med ämnesövergripande arbete. Samarbete är ett nyckelord för skolans utveckling. Grunden läggs i förskoleklass och de första åren för att sedan utvecklas i f-9 perspektiv. Fritidshemmet har en viktig roll i skolans utveckling. Arbetet med värdegrunden har varit framgångsrikt så skolan är en lugn arbetsplats med goda möjligheter att utveckla sin undervisning. Välkommen till framtidens skola.

Arbetsbeskrivning

Du kommer under vårterminen att arbeta som 4:e lärare för elever i åk tre. Vi har tre klasser i åk 3 med varsin klasslärare. Du ingår i treornas arbetslag för att stötta och utveckla undervisningen för eleverna i samarbete med klasslärarna. Det är ett vikariat under våren men med god möjlighet att bli tillsvidare.i

Kvalifikationer

Behörighets -legitimeringsgivande lärarutbildning

Vi vill att du är ansvarstagande strukturerarad och har helhetssyn. Dessutom är god samarbetsförmåga och vilja att följa fattade beslut viktiga förmågor.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde efetr överenskommelse helst 9/1 2019
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7117
Kontakt
  • Ann-Christin Sigmund, 0850845702
Facklig företrädare
  • Sara Langmé Lärarförbunet , 0850845700
  • Marian Nikolova LR, 0850845700
Publicerat 2018-11-07
Sista ansökningsdag 2018-11-21
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Dela detta jobb