skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Södra Ängby skola är en F-9 skola med 786 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till både t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna, kompetenta och engagerade kollegor med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby har ett högt söktryck till alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Här finns ett driv för att göra Södra Ängby skola tillgänglig och motiverande för alla elever. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Skolans verksamhetsidé vilar på föreställningen att kunskap och lärande ska stå i centrum för all verksamhet! Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet. Arbetslag och ämneslag arbetar systematisk med kollegialt lärande för att ständigt förfina undervisningen.

Arbetsbeskrivning
En av våra kompetenta lärare i svenska och engelska ska efter många år på Södra Ängby gå vidare till nya utmaningar. Vi letar därför efter den bästa av språklärare att ersätta tomrummet som uppstår. I tjänsten ingår undervisning i svenska och engelska på högstadiet, och eftersom vi har behov att utöka kanske även spanska. Du ska också vara mentor tillsammans med en lärarkollega i en blivande årskurs åtta. Lärarna på högstadiet är organiserade i årskursvisa arbetslag som samarbetar kring eleverna i årskursen, men alla lärare tillhör också ämneslag för arbete med ämnesutveckling.

Kvalifikationer
Du är behörig och legitimerad lärare med erfarenhet att undervisa svenska, engelska och eventuellt spanske på grundskolans högstadium. Du har kompetens att planera och genomföra undervisning som motsvarar olika elever behov och intressen. Du kan individualisera och anpassa undervisning och uppgifter så att det passar elevers olika förmågor, både de som satsar och närmar sig de högsta betygsnivåerna och de som behöver lite mer av läraren för att klara godkända betyg.  Du behärskar digital teknik både för din egen del och i undervisningen. Du är bra på att bygga relation med eleverna och bekväm i vårdnadshavarkontakter.

Vill du arbeta på en skola med skickliga kollegor som arbetar hårt, siktar högt och trivs tillsammans, så välkommen med din ansökan.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2110

Kontakt    
Inger Jakobsson, 0850834305
Facklig företrädare    
Anna Porsmyr, Lokalombud LR, 0733-467191
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Skicklig lärare i svenska, engelska, och ev spanska, till Södra Ängby skola

Ansök nu

Dela detta jobb