skoljobb.se

Skogsborgsskolan söker fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

Skogsborgsskolan söker fritidspedagog

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Skogsborgsskolan är en F-6 skola med integrerad fritidsverksamhet. Vi finns i centrala Katrineholm. Genom bra utemiljö med närheten till naturen har vi väldigt goda möjligheter att skapa bra verksamhet. 

På Skogsborgsskolan är vi stolta över att tillsammans ge våra elever en trygg miljö med möjlighet att utvecklas utifrån sina förmågor. Vi är en skola för alla där du kan vara dig själv. 

Skolan har Hälsa och Livsstil som profil. 

För mer information: http://www.katrineholm.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta utifrån fritidshemmets uppdrag i läroplanen, i samverkan med skolan. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att planera, genomföra och utvärdera verksamhet i klass och på fritidshemmet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning alt. lärare med inriktning mot fritidshem. Legitimation är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid att bygga förtroendefulla relationer i våra verksamheter så för att trivas hos oss har du en positiv människosyn. Vidare vill vi att du skall kunna se elevens lärande i ett helhetsperspektiv under dagen. I ditt bemötande är du positiv och lyhörd inför deras behov. 

Det är viktigt att du är trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella, att du arbetar bra med andra människor; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Att du tar ansvar för din uppgift och självständigt styr ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. 

Du ska kunna leda, motivera, skapa engagemang och delaktighet. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. 

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-19

Arbetsgivarens referensnummer: C27416/2019

Upplysningar lämnas av:

Jessica Claesson
Arbetslagsledare
Telefon: 0150-573 18

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Skogsborgsskolan söker fritidspedagog

Katrineholms kommun