skoljobb.se

Skoladministratör

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Skoladministratör

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vi söker ytterligare en skoladministratör till Lerbäckskolan, F-9.
Vi söker dig, skickliga medarbetare som har god samarbetsförmåga och som vill vara med och bidra till en god arbetsmiljö och trivsel för elever, personal och ledning tillsammans med skolledning och nuvarande administration.

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör är du skolans ansikte utåt. Du kommer ständigt att driva många parallella processer samtidigt med dina arbetsuppgifter av service till elever, föräldrar, personal och kontakt med allmänheten. Arbetsuppgifterna är varierande såsom vikarieanskaffning, myndighetsutövning, administration av elevregistret, fakturahantering, diarieföring, sekreterarskap i olika grupper samt i övrigt förekommande expeditionsarbete och rutiner.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning samt några års arbetslivserfarenhet som skoladministratör.
Arbetet kräver goda IT-kunskaper och erfarenhet av arbete i olika program och system.
• Goda kunskaper i Office-paketet, främst Word och Excel
• Erfarenhet av elevsystemen Procapita och skola24 samt ekonomisystemet Raindance är meriterande.
Den person vi söker ska vara flexibel och kundorienterad och trivas med ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter. Du ska ha stor förmåga att kunna organisera, strukturera och prioritera. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha lätt för att samarbeta med alla inom skolområdets organisation. Du ska ha förmåga att ta initiativ till förbättringar och utveckla rutiner inom det egna arbetsområdet. Du ska ha lätt för att kommunicera och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt och korrekt sätt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Ange löneanspråk i din ansökan.

Dela detta jobb

Skoladministratör

Lunds kommun