skoljobb.se

Skoladministratör

Företag Knivsta kommun
Regioner
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Skoladministratör

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Thunmanskolan är en högstadieskola med 350 elever i centrala Knivsta. Vi arbetar varje dag tillsammans för att alla elever ska lyckas i sin skolgång och trivas hos oss. Som skoladministratör spelar du en viktig roll i att få alla att känna sig välkomna och att samordna information inom skolan. Skoladministratören ingår i skolans ledningsgrupp och ingår i arbetslag ledning och stöd. Om du trivs i ett arbete med många sociala kontakter och varierande arbetsuppgifter är du välkommen att söka tjänst hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör har du ett huvudansvar för att administrera skolans olika administrativa system för elever och personal, t ex Extens, Unikum, Dexter och Personec.

Du samordnar information och är skolans ansikte utåt. Detta innebär t ex telefonkontakter, uppdatering av hemsida och att hjälpa besökare tillrätta.

KVALIFIKATIONER
Du har god administrativ vana och trivs i arbetsuppgifter som varierar över tid. Du är serviceinriktad och lösningsfokuserad. Du har en god förmåga till att arbeta självständigt och ta ansvar men arbetar också gärna i team. Det är positivt om du har erfarenhet från liknande arbete.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Skoladministratör

Knivsta kommun