skoljobb.se

Välkommen till oss på Runby skola!

Runby skola är en F-9 skola med närmare 800 elever. Vår profil är Hälsa-Idrott-Friluftsliv, vilket innebär att samtliga elever får mer och fler upplevelser än vad som ryms inom ordinarie undervisning. Skolan har fyra paralleller upp till och med årskurs 2, tre paralleller från årskurs 3 till 6 och två paralleller från årskurs 7 till 9. Skolan är uppdelad i tre olika byggnader med olika stadier. Skolan är placerad i västra delen av Upplands Väsby och vi har gångavstånd till pendeltågsstation.

Vi söker nu en skoladministratör på 100%.
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som skoladministratör kommer du bland annat att arbeta i flera olika datorsystem såsom SchoolSoft, Procapita, Heroma (lönesystem) och Raindance fakturaportal. Utöver systemarbete kommer du svara i expeditionens telefon, sköta vissa uppdateringar av skolans digitala verktyg och många andra förekommande arbetsuppgifter som kan ingå på en skolexpedition. Vidare kommer du att vara ansvarig för arkivet och skolans hemsida. Du kommer även ansvara för en del av skolans vikarieanskaffning och matbeställningar till lunch och mellanmål i någon av våra tre matsalar.
 
Kvalifikationer
Då en stor del av arbetet innefattas av systemadministration är det önskvärt att du har erfarenhet av systemen SchoolSoft och Procapita. Har du även arbetat med betyg och/eller fritids är det meriterande. Tidigare erfarenhet av Officepaketet är ett absolut krav.
 
Du måste behärska svenska språket i tal och skrift obehindrat.
 
Vem är du?

För att trivas hos oss är du en person med stort engagemang och samarbetsvilja. Du är duktig på att se möjligheter och är tydlig, kreativ och kunnig i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever, föräldrar och skolledning. Du är även ansvarsfull och självständig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Som anställd inom skola kommer vi att kräva utdrag ur belastningsregistret.
 
Rekrytering kan komma att avbrytas i förtid om rätt person ansöker innan sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan snarast!

Skoladministratör

Ansök nu

Dela detta jobb