skoljobb.se

Skoladministratör

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete?

Modersmålscentrum erbjuder en internationell arbetsplats med kollegor från en stor del av världen. Arbetsplatsen genomsyras av god stämning och stort engagemang hos personalen. På Modersmålscentrum satsar vi på att ge medarbetarna goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar till exempel med internationalisering, språkutveckling och IKT i undervisningen.

Modersmålscentrum i Lund erbjuder undervisning i modersmål och studiehandledning i grund- och gymnasieskola samt modersmålsstöd i förskola i 50 olika språk. Vår vision är att göra flerspråkighet till en tillgång för Lund.

Läs mer om Modersmålscentrum på vår hemsida:
www.lund.se/Modersmalscentrum-i-Lund/

ARBETSUPPGIFTER
Modersmålscentrum i Lund erbjuder en möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och kulturmöten är gemensamma nämnare. Vi söker nu en skoladministratör med tidigare erfarenhet från skola som ska ansvara för följande arbetsuppgifter: elevregistering och uppdatering, registering av lärartjänstgöring, schemläggning, kommunikation med skolor och systemadministration samt allmänna kontorsuppgifter. I tjänsten ingår i perioder också mer personaladministrativa uppgifter som till exempel upprättande och underhåll av lärarregister med tjänstefördelningsrapporter. Registering av sjukfrånvaro och hanterering av tjänstledigheter ingår också i dina arbetsuppgifter i dessa perioder. Du tar vid behov fram anställningsbevis, tjänstgöringsintyg och tjänstebetyg. Du är Modersmålscentrums ansikte utåt och är mycket viktig för de skolor Modersmålscentrum samarbetar med. Därför söker vi dig som kan hantera en vardag fylld av mångskiftande uppdrag, är positiv, serviceinriktad och har sinne för god struktur.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har administrativ utbildning på högskole- eller unviersitetsnivå. Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus. Goda kunskaper i Excel är ett krav och
erfarenhet av att arbeta i Novaschem, Procapita och/eller Raindance är en fördel.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen.

Anställningsvillkor enligt avtal.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Skoladministratör

Lunds kommun