skoljobb.se

logo

Skoladministratör Kumla skola

Företag Tyresö kommun
Regioner
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Skoladministratör Kumla skola

Vad vi gör och vill

Kumla skola är en F-9-skola där ca 750 elever och 90 vuxna arbetar tillsammans. Skolan ligger i ett lugnt område där trivseln hos både elever och personal är hög! Vi har en hög ambitionsnivå och det är viktigt för oss att eleverna utvecklas så långt de kan och att tiden de är på Kumla skola blir ett positivt minne för livet. Våra klasser årskurs F-9 består av 23-28 elever vi har sedan flera år tillbaka en mobilfri skoldag för elever i alla årskurser.

Hos oss på Kumla får du kollegor som delar sin kompetens med dig. Ledarskapet är kommunikativt och tillitsfullt. Med glädje och professionellt engagemang samarbetar vi för goda relationer, möjligheter och utvecklande lärmiljöer för barn och elever och för dig som medarbetare.

Kumla skola står inför en spännande renoveringsperiod som kommer ske i etapper.

Om tjänsten

Skoladministratören jobbar generellt som spindeln i nätet i en skolorganisation men arbetet ser väldigt olika ut från skola till skola. Vi på Kumla söker en skoladministratör med bred kompetens inom administration, service och kommunikation. I rollen som skoladministratör arbetar du nära skolledningen men också nära lärare och elever för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans verksamhet. Du är ansvarig för vikarieanskaffning åk F-6.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 100 %. Önskat tillträde är 3 oktober 2022 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Att ha rollen som skoladministratör på en skola innebär ett stort ansvar, du har en central roll på skolan och kommer vara ett av skolans ansikten utåt. 

  • Du behöver vara stresstålig då tempot stundtals kan vara högt.

  • Du ska kunna prioritera och ta egna initiativ för att utveckla verksamheten.

  • Du ska vara strukturerad, organiserad, serviceinriktad och alltid sätta verksamheten i fokus.

  • Du ska kunna formulera dig korrekt i tal och skrift.

  • Du arbetar nära skolans administrativa chef.

  • Du behöver ha minst gymnasieutbildning, god erfarenhet inom administration samt IT-vana.

  • Du måste ha mycket god svenska i tal och skrift.

  • Du behöver tycka om att ha olika slags uppgifter och att skapa goda relationer.

  • Arbetet kräver att du är flexibel, strukturerad, självständig, noggrann samt stresstålig.

Välkommen med din ansökan

Låter det här som tjänsten för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 31 juli 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktpersoner:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss:
Rektor Anna Strandell, tel. 08-578 271 01, anna.strandell@tyreso.se
Administrativ chef Eva Zetterlund, 08-578 271 00, e-post: eva.zetterlund@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Skoladministratör Kumla skola

Tyresö kommun