skoljobb.se

logo

Skoladministratör till Barn- och utbildningsförvaltningen

Ansök nu

Skoladministratör till Barn- och utbildningsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Vi behöver förstärka vårt administrationsteam och söker därför efter dig som vill jobba som skoladministratör inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Du kommer att ha din placering på Fenix Kultur- och kunskapscentrum i Vaggeryd. Välkommen till oss!

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Arbetsuppgifter

Som skoladministratör kommer du att få arbeta mot gymnasiet och vuxenutbildningen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat receptionsarbete, hantering av ekonomi och fakturor, personaladministration, antagningsarbete, protokollskrivande samt andra administrativa uppgifter.

På Fenix kommer du att ingå i ett team med två andra administratörer, men du tillhör även ett kommunövergripande större team med administratörer inom Barn- och utbildningsförvaltningen. Tillsammans stöttar ni varandra och bidrar till en hög servicenivå och utveckling.

Kvalifikationer

Du har en dokumenterad utbildningsbakgrund inom administration samt gärna erfarenhet av att arbeta inom skola och/eller ekonomi. Du har kompetens och erfarenhet av administrativa system, gärna Procapita, Agresso, Extens och IST. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att samarbeta med näringsliv och omgivande samhälle.

Vi söker dig som är social, serviceminded och trivs med att vara skolans ansikte utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   22/115

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Dela detta jobb

logo
Skoladministratör till Barn- och utbildningsförvaltningen

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen