skoljobb.se

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

HagaLyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever och 140 kompetenta medarbetare. Inom skolan finns verksamheterna förskoleklass, fritidshem och grundskola. Våra elever är framtidens vuxna och tillsammans med dom tar vi sikte på deras framtid. Vi arbetar målinriktat med elevernas kunskapsutveckling under hela deras skoltid Vi vill fostra våra elever till att bli kunniga och självständiga individer som delar de värderingar som finns i samhället.

Ditt uppdrag

Som skoladministratör på HagaLyckebyskolan arbetar du tillsammans med det administrativa teamet på skolan med elever i årskurs F-9.

Din roll är främst inriktad mot elev- och personalfrågor på årskurs 7-9. Du kommer även att ha vissa frågor som gäller grundskolan och administration generellt i din tjänst.

Du kommer att ha en central roll på skolan och vara ansiktet utåt för föräldrar, elever och medarbetare och kommer att arbeta med att den dagliga driften av skolan sker så smidigt som möjligt.

Arbetsuppgifter består av bland annat betygshantering, in- och utskrivningar av elever, elevuppföljning, personaladministration, inköp, diarieföring, posthantering, arkivering, bokning av skolskjuts, kontakt med vikarier och medarbetare och andra för arbetet förekommande arbetsuppgifter.

Arbetet kommer till stor del att ske i systemen Schoolsoft, Heroma, Extens och Proceedo.

Dina kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, personal eller offentlig förvaltning är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter på skola.

Du har vana och erfarenhet av skoladministrativa och ekonomiska system så som t ex. Schoolsoft, Heroma, Extens och Proceedo. Du har även mycket god kunskap i Officepaketet, i synnerhet Excel.

Under perioder är det ett högt tempo på skolan vilket betyder att du behöver ha en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, kunna hantera en hög arbetsbelastning, självständigt lösa arbetsuppgifter och vara stresstålig. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och fullföljer arbetsuppgifter.

Som person är du engagerad, strukturerad och lösningsfokuserad. Uppdraget innebär mycket kontakt både internt och externt vilket innebär att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du tycker om att samarbeta då arbetsgruppen arbetar tätt ihop.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och självständigt arbete i en intressant organisation med många olika verksamheter. Friskvårdskuponger, eget gym i kommunhuset, klämdagar och semesterväxling är några av våra förmåner. Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra anställda avseende ålder, kön och etnisk tillhörighet ger ökade möjligheter att erbjuda kommunens invånare en service med god kvalitet.

Anställningen är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns inom kommunen.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skoladministratör till HagaLyckebyskolan

Ansök nu

Dela detta jobb