skoljobb.se

Skoladministratör till Katedralskolan

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet ligger just nu i gamla tingshuset på Byggmästaregatan 2 i Lund, fina lokaler nära centralstationen som vi kan växa i. Här kommer vi att bedriva vår verksamhet tills våra nya skolbyggnader är klara på Svaneskolans tomt.

https://www.lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter
Som administrativ chef på Hedda Anderssongymnasiet är du delaktig i att bygga upp en helt ny gymnasieskola med effektiva administrativa system och nya lärmiljöer med tydlig vetenskaplig förankring. Det är ett mångfacetterat uppdrag som innebär arbete med budget och uppföljning, systematiskt arbetsmiljöarbete, administrativa rutiner och processer gällande både personal, elev och lokalfrågor. Tjänsten innebär ansvar och arbetsledning för skolans servicefunktioner. Som administrativ chef är du underställd rektor och ingår tillsammans med biträdande rektorer i skolans ledningsgrupp. Du kommer även att ingå i nätverk tillsammans med andra administrativa chefer.

Vi söker dig som
Universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot ekonomi, teknik eller annan för tjänsten lämplig högskoleutbildning.
Påbyggnadsutbildning inom ledarskap och organisation.

Erfarenhet av att arbeta med fastighets- och utrustningsfrågor, ekonomi, systematiskt arbetsmiljöarbete samt systematiskt brandskyddsarbete. Erfarenhet av större nybyggnationsprojekt.

Kunskaper inom ekonomi, teknik och IT.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 20200803

Sista datum: 2022-01-14

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-07-22

Referensnummer

2021/699

Kontaktperson(er)

Malin Dahlgren, 046-3596131, malin.dahlgren@lund.se

Dela detta jobb

Skoladministratör till Katedralskolan

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen