skoljobb.se

Skoladministratör till Veta och Klämmestorp skolor i Mantorp

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Skoladministratör till Veta och Klämmestorp skolor i Mantorp

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara en del av Veta och Klämmestorp skolors gemenskap?

Veta och Klämmestorp är två F-6 skolor , båda i varsin utkant av Mantorp. På våra skolor träffas dagligen totalt ca 420 elever och 60 personal. På våra skolor vill vi göra skillnad för våra elever varje dag. Därav söker vi dig med engagemang, positiv inställning, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära rektorerna på båda skolorna då du kommer fördela din arbetstid mellan de båda skolorna. Du kommer även ha många kontakter med personal, elever, föräldrar och andra aktörer. Du kommer vara vårt ansikte utåt och du behöver kunna hantera många ärenden samtidigt.

Uppdraget innebär bland annat elevadministration, personaladministration, inköp, fakturahantering, post och dokumenthantering, information, hantering av elevdatorer, skolskjutsfrågor och arkivering.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha lämplig utbildningsbakgrund, erfarenhet av administrativt arbete och olika administrativa datasystem. Tidigare arbete med elevadministration är meriterande.

Vi vill att du har en god kommunikations och samarbetsförmåga, är serviceinriktad, har ett positivt förhållningssätt och har goda datakunskaper. Kännedom om kommunens datasystem är meriterande. Skolan arbetar i Raindance, Procapita, Tieto, skola 24, Personec-P samt i Office-paketet.

Vi utgår i från att du ser dig själv som en lagspelare och är lösningsfokuserad, samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut inom det område du ansvarar för. Vi vill att du tillför entusiasm och energi och med det förhållningssättet bidrar till att skolans mål uppnås.

Vi erbjuder dig två arbetsplatser med gott klimat där samarbete och tydlig flexibilitet är en självklarhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-04-01
Snarast enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-26

Referensnummer: C126891

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Jennica Berzelius
Rektor Veta skola
010 - 234 56 80
jennica.berzelius@mjolby.se

Therese Niklasson
Rektor Klämmestorpsskolan
010-234 56 30
Therese.Niklasson@mjolby.se

Facklig företrädare

Kristine Karlsson
Vision
010 - 234 52 62
kristine.karlsson@mjolby.se

Dela detta jobb

Skoladministratör till Veta och Klämmestorp skolor i Mantorp

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning