skoljobb.se

Skoladministratör till Vuxenutbildningen

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Skoladministratör till Vuxenutbildningen Ockelbo Kommun!

Vi söker dig som är erfaren administratör med prioriteringsvana. Din känsla för service är god och har lätt för att samarbeta. Som person är du trygg i dig själv, har lätt för att lära, är engagerad och noggrann. Du är kommunikativ, tar egna initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kommer ha många kontakter såväl internt som externt.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som har minst treårig gymnasieskola med inriktning administration eller IT, alternativt annan utbildning som bedöms av arbetsgivaren vara likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba administrativt med erfarenhet från och insikter i skolans uppdrag.

Du kommer att ha en central serviceroll i vårt bemötande av såväl elever som personal och besökare och bör därför vara serviceinriktad, tycka om att skapa kontakter och underhålla relationer i linje med skolans värdegrund. Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och du kommer bland annat att hantera sjukanmälningar och skolans telefonväxel, sköta fakturering, rapportering, registrering av betyg och arkivering. Du ska ha god datorvana och fungera som skolans IT-support gentemot elever och övrig personal.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och förhållningssätt.

VANLIGT FÖREKOMMANDE ARBETSUPPGIFTER:
Elevregistrering
Registrering av betyg
Rapportering till CSN
Statistik till SCB
Fakturahantering, diarieföring
Inköp

ANSTÄLLNINGSFORM:
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Intervjuer kommer att hållas löpande, varför du kan komma in med din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Skoladministratör till Vuxenutbildningen

Ockelbo kommun