skoljobb.se

Skolassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-26

Ansök nu

Skolassistent

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Rålambshovsskolan åk 7-9 ligger centralt i Stockholm med många goda kommunikationsmöjligheter. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med goda möjligheter till fortbildning och personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som skolassistent behöver du vara en person med stor social kompetens samt hög stresstålighet och du kommer att arbeta med olika slags administration såsom tex anställningsavtal, lönerapportering och elevadministration(BER). Du kommer även att handha allmänna expeditionsuppgifter, vikarieanskaffning, modersmål, fakturahantering och dyl. Vid behov ska du kunna vara en resurs till skolans vaktmästeri. Du behöver behärska det svenska språket då det ingår protokollskrivande vi olika möten. Du ingår i skolans kansli och har Skolintendenten som närmsta chef. Vi önskar att du har god vana från kommunal verksamhet samt att du har mycket god digital vana.

Kvalifikationer

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5878

Kontakt    
Gunilla Olsson, rektor, 0761208701
Facklig företrädare    
Ann- Charlotte Hultberg, vision, 08-50808700
Utbildningskrav    Gymnasium

Dela detta jobb

Skolassistent

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen