skoljobb.se

Skolassistent

Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Skolassistent

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Gärdesskolan är en F-9 skola belägen i ett radhus- och villaområde nära Edsbergsparken och Edsviken, enheten har i dag även två förskolor. Gärdesskolan har sedan 2001 jobbat med tvålärarskap vilket innebär att vi har två lärare som har mentorsskap i en klass om 30-32 elever. Undervisningen i åk 1-9 sker i tvålärarskap där två legitimerade lärare tillsammans ansvarar och undervisar i sitt/sina ämnen. Detta har varit ett otroligt framgångskoncept och skolan har haft mycket goda resultat. Skolan har idag sex förstelärare.

Nu söker vi en skoladministratör som ska vara vårt ansikte utåt och spindeln i nätet!

Vi söker dig som:

Arbetat som administratör i skola och har erfarenhet av både skoladministrativa system och skola som arbetsplats

Du har erfarenhet av ekonomisystem och beställning av varor och skolmåltider.

Gärna att du tidigare jobbat i skola och har vana i att möta elever och föräldrar. Du är självgående och lösningsfokuserad samt brinner för service!

Arbetsuppgifterna är sedvanliga för administratörer i skola:

  • hantera elevadministrativa och personaladministrativa system och handlingar

  • arkivering/diarieföring

  • administration kring betygsättning

  • kontering av fakturor

  • schemaläggning

  • daglig bemanning, vikariesamordning

En skoladministratör ett viktigt ansikte utåt, så att svara välkomnande i telefon och på mail är också en viktig del i arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver hög kompetens i ett brett spektrum och passar därmed bäst för dig som inte längre är nybörjare.

Vi behöver inte stöd av kommersiella aktörer med den här rekryteringen. Det ber vi er vänligt men bestämt att respektera.   

Kontaktpersoner:
Anette Lundqvist, Rektor

Dela detta jobb

Skolassistent

Sollentuna kommun