skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Blommensbergsskolan-Ekensbergsskolan är en kulturprofilerad skola som ligger naturskönt belägen vid sjön Trekanten i Gröndal. Skolan består av ca 110 kompetenta medarbetare och ca 720 elever. Av dessa går 550 i åk 6-9.

Skolans ledningsgrupp består av rektor och sex biträdande rektorer. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att lära och utvecklas utifrån våra ledord kunskap, tema och kultur. Nu söker vi dig som trivs i mötet med ungdomar och som vill ha ett omväxlande kontorsarbete med mycket fart och fläkt.

Arbetsuppgifter
Alla administrativa uppgifter som finns på en skola kan komma att ingå som t ex vikariehantering, administration av elevregister, in- och utskrivning av elever, frånvaroregistrering och betyg. Du ska också ge service till vårdnadshavare och övriga via telefon och på expeditionen.  Även service till skolans lärare och övrig personal.  Ansvara för skolans diarieföring och arkivhantering.

Som skolassistent bidrar du till att skolans administration fungerar väl och att lärare, elever och andra på skolan får stöd i att göra ett gott arbete.

Kvalifikationer

Vi vill att du har;

God kunskap i olika datorprogram, Word, Excel
Gärna erfarenhet ifrån skolans värld eller annan myndighet.
Gärna erfarenhet från att ha jobbat i BER.
God kommunikativ förmåga och IT-kunskap.
Förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Villkor
Tjänsten är heltid 39,5 med semester enligt avtal. Provanställning kan komma att tillämpas.


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190805
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1136

Kontakt    
Birgitta Woxberg, 0761222700
Utbildningskrav    Gymnasium

Skolassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-01

Ansök nu

Dela detta jobb