skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 820 elever och skolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete med stort fokus på kollegialt lärande, språkutvecklande arbetssätt, social utveckling, matematisk utveckling och rörelse för lärande. De fyra fokusområdena är väl förankrade i hela personalgruppen och vi vill med det ge våra elever än bättre möjligheter att lyckas med sitt pedagogiska lärande och sin sociala kompetens. All personal på skolan är viktiga för att vi ska kunna nå dit.

Vällingbyskolan ingår i en stor fritidssatsning i syfte att öka samarbetet mellan skola och fritids och att använda allas kompetens på bästa sätt. Även där genomsyras skolans ovannämnda fokusområden.

Skolan har varit med i ett skolgårdsprojekt, som har resulterat i en förbättrad skolgård utifrån förslag från elever och personal. Vi har stora möjligheter att flytta ut klassrummet till närområdet då det finns närhet till stor fotbollsplan, skogen, lekparker och grönområden. Skolans kökspersonal lagar all mat i skolans eget kök.

Vällingbyskolan har ett högt söktryck till alla årskurser.    

Läs mer på https://vallingbyskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara en del i och bidra till Vällingbyskolans påbörjade fokusarbete där rollen som skolassistent-utbildningsassistent är mycket viktig.

Tjänsten som skolassistent-utbildningsassistent innebär bland annat:

  • Vara en del i Vällingbyskolans viktiga administrativa enhet som är skolans ansikte utåt
  • Delansvar för elev- personal- och ekonomiadministration till skolan i syfte ge kärnverksamheten det stöd den behöver
  • Vara ett stöd till skolans administrativa chef
  • Administrativt ansvar för VFU – praktikplatser för högskolestudenter
  • Administrativt ansvar för modersmålsundervisning
  • Delansvar projektledning för renovering av skolans lokaler
  • Schemaläggning

Dessa ansvarsområden är preliminära och sätts tillsammans med administrativa enheten och skolledningen för verksamhetens bästa.

Denna tjänst läggs ut samtidigt som ytterligare en tjänst kopplad till Vällingbyskolans administrativa enhet. Vi söker också en administrativ chef.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är stora fördelar om du har tidigare erfarenheter med de administrativa/digitala system som används i Stockholm stads skolor.

Vi kommer lägga stor vikt på din samarbetsförmåga, serviceförmåga, förmågan att ta egna initiativ och att vara lösningsfokuserad

Övrigt

Sänd gärna in din ansökan direkt då intervjuer kommer att göras löpande.

Vällingbyskolan är lätt att ta sig till både med bil och kollektivt.

Skolassistent - Utbildningsassistent Vällingbyskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb