skoljobb.se

Skolkoordinator

Vi söker nu Skolkoordinator till Kunskapsgymnasiet i Norrköping

Vill du vara med och utgöra en viktig del av Norrköpings bästa gymnasieskola? Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften samt trivs bland kreativa kollegor och ambitiösa elever. Vi ser att du är en positiv och lösningsfokuserad person som kan möta våra elever och personal. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg medarbetare som kan skapa ett bra samarbetsklimat samt att du är stresstålig.

Att vara en skolkoordinator innebär många olika uppgifter men primärt innebär arbetet att:

• hjälpa elever och personal med vardagliga frågor
• registrera fakturor och sköta kontakten med leverantörer
• kontakt med fasighetsägare
• administrativa uppgifter

_______________________________________________________________________________

Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt.

Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 29 grundskolor och sju gymnasier, 1200 medarbetare och 14 000 elever. Majoritetsägare är grundaren Peje Emilsson med familj. Andra största ägare är Investor AB.

Moderbolaget Kunskapsskolan Education arbetar med att utveckla ett internationellt nätverk av skolor som följer hela eller delar av Kunskapsskolans arbetssätt, the KED Program. Idag omfattar nätverket omkring 5 000 elever i skolor i USA, Indien, Storbritannien och Holland.

____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidaranställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Lön

Fast lön

Kontaktpersoner

Biträdande Rektor David Råbesjö, mobiltelefon 0709 34 30 52, mailadress david.rabesjo@kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker snarast men senast 5 april via länk nedan. OBS! Rekryteringen påbörjas omedelbart och urval sker löpande.

Mer information på http://www.kunskapsgymnasiet.se/norrkoping

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Besöksadress

Holmentorget (i Industrilandskapet)

Dela detta jobb

Skolkoordinator

Kunskapsskolan