skoljobb.se

Skolkoordinator till Kunskapsskolan Jönköping

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Skolkoordinator till Kunskapsskolan Jönköping

Skolkoordinator till Kunskapsskolan Jönköping

Vi söker en effektiv, ansvarsfull, initiativrik, pålitlig och social skolkoordinator med god datorvana till Kunskapsskolan Jönköping.

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Kunskapsskolan Jönköping är en grundskola för årskurs 4-9 och skolan har idag cirka 340 nöjda elever med goda studieresultat. Upptagningsområdet är i hela Jönköpings kommun, Habo kommun, Mullsjö kommun och Nässjö kommun.

Skolinspektionen har vid sina granskningar av Kunskapsskolan Jönköping inte funnit några brister, utan tvärtom hyllat skolans kvalitetsarbete och våra fantastiska elev-lärarrelationer.

Skolan ligger mycket bra kommunikationsmässigt, ett par minuter från både tågstation och busshållplats.

Kunskapsskolan Jönköping erbjuder dig en arbetsplats med fantastisk stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för att varje elev ska lyckas. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Som skolkoordinator på Kunskapsskolan är du ett av skolans ansikten utåt och en positiv förebild genom att agera i överensstämmelse med företagets värderingar och verksamhetens mål.

Du marknadsför skolan och är en ambassadör för skolan i alla lägen.

Du ger god service och är tillgänglig för skolans elever och föräldrar och bidrar aktivt till att elever och föräldrar är nöjda med sin skola. En del av detta är att du även hanterar en del av skolans lokalfrågor.

Du hanterar administrationen på skolan och är en länk mellan till huvudkontoret och skolan.

Du ingår i ett nätverk av koordinatorer från andra Kunskapsskolor som lär av varandra och utvecklas tillsammans.

KVALIFIKATIONER

Det händer ofta mycket och tempot kan vara högt inom skolan så det krävs att du är stresstålig samtidigt som du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull.

Du har ett positivt förhållningssätt till nya uppgifter, arbetar självständigt och är proaktiv och lösningsorienterad i ditt arbete. Du är en ansvarstagande, stabil och trygg vuxen med hög känsla för service och kan skapa förtroende hos elever och personal. Du är van att följa processer och håller dig uppdaterad inom lagar och regler som gäller ditt område.

Du är van vid att använda datorer och har en hög förståelse för hur tekniska system fungerar.

Du har hög administrativ kompetens, gärna med erfarenhet av personal- och elevadministrativa program såsom exempelvis HRM, Agresso, Winlas, Schoolsoft, Skola24 och Procapita.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med nära kontakt med elever och personal. Du kommer att vara en mycket viktig person som arbetar tillsammans med rektor och biträdande rektor för skolans fortsatta utveckling.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

____________________________________________________________________

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid

Kontaktperson

Rektor

Linda Noaksson, mobiltelefon 0733-13 12 71

linda.noaksson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 31 augusti 2021

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress
Kunskapsskolan Jönköping
Datorgatan 10

561 33 Huskvarna

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet är varierat och består av många delar. Här exempel på arbetsuppgifter

• Ansvara för skolans elevadministrativa system (för närvarande Schoolsoft) och ansvara för att informationen är uppdaterad och riktig.
• Ansvara för att kommun och myndigheter såsom t.ex. SCB och CSN erhåller nödvändiga uppgifter.
• Samordna betygsprocessen och tillhörande arkivering samt följa de myndighetskrav som ställs.
• Medverka i rekryteringsarbetet av nya elever och delta på informationsmöten/öppet hus/ mässor.
• Vara ett stöd för rektorn vid olika verksamhetsprocesser.
• Ansvara för skolans hemsida och sociala medier.
• Hantera och planera skolfotografering, samordning av modersmål, kalendarium, mm.
• Hantera beställningar och elektroniska leverantörsfakturor löpande.
• Finnas tillgänglig för skolans elever och ta emot besökare.
• Hantera lokalfrågor och tillse att t.ex. larm, städ och utrustning fungerar på skolan.
• Ansvara för att de nyanställda får information om fastigheten såsom lås, larm och brandskydd.
• Vikarieanskaffning vid sjukdom

Arbetsuppgifterna kan i perioder vara många samtidigt som både elever och medarbetare behöver hjälp med olika saker. Vi söker därför en person som älskar service, är självständig och kan prioritera. Du skall besitta god social förmåga och vara initiativrik.

Just kontakten med elever är en av koordinatorns viktigaste uppgifter och arbetsplatsen är därför placerad i skolans reception som en central mötesplats i våra skolor.

Dela detta jobb

Skolkoordinator till Kunskapsskolan Jönköping

Kunskapsskolan